Onze School


_BTM9543

Welkom bij MPI-GO De Bevertjes!

Gespecialiseerd in onderwijs voor kinderen van 2,5 tot 15 jaar met een matige of ernstige ontwikkelingsachterstand op mentaal en/of motorisch vlak van het type 2 of type 4.
Onze school  zorgt, verzorgt en koestert haar kinderen. Wij bieden hulp waar vereist en verlenen alle diensten nodig om onze kinderen gelukkig te maken:

Onze school is zowel een leer- alsook een leefgemeenschap voor kleuters en kinderen met een matige of ernstige ontwikkelingsachterstand op mentaal en/of motorisch vlak. Wij zijn gespecialiseerd in het onderwijs voor kinderen van 2,5 tot 15 jaar van het type 2 of type 4. Onze tussenkomsten worden daarbij aangepast aan de specifieke noden van elk individueel kind.

Wij stimuleren de kinderen in hun totaliteit met aandacht voor alle aspecten van hun zijn, met het oog op een maximale ontwikkeling.
Zo geven wij onze kinderen vanuit hun “anders-zijn” het recht en de kans om zich optimaal in onze samenleving te ontplooien en zichzelf te zijn, rekening houdend met hun eigen mogelijkheden. Wij stimuleren het kind in zijn totaliteit met aandacht voor alle aspecten van hun zijn, met het oog op een maximale ontwikkeling. Dit kan enkel dankzij de optimale samenwerking van een professioneel multidisciplinair team dat zich regelmatig bijschoolt om zo de kinderen van de beste zorgen te kunnen voorzien.
_BTM9604
_BTM9588
Onze school ligt vlakbij de dorpskern  in een oase van groen. Zo kunnen de kinderen maximaal genieten van de natuur zowel binnen ons eigen schooldomein alsook tijdens de uitstappen om en rond de school.
Naast onze professionele hoogstaandheid hebben wij nog een andere zeer belangrijke troef, namelijk onze ligging. Onze school ligt vlakbij de dorpskern  in een oase van groen. Zo kunnen de kinderen maximaal genieten van de natuur zowel binnen ons eigen schooldomein alsook tijdens de uitstappen om en rond de school. Als MOS-school streven wij naar een schooldomein als extra leeromgeving. Een buitenruimte waar plaats is voor rust, sport en spel, leeractiviteiten en sociaal contact.

Onze school is eveneens een open gemeenschap met respect voor elke levensopvatting en religieuze of filosofische overtuiging.

Schooluren

09u00: bel gaat – naar de klassen

09u00 – 09u50: Les

09u50 – 10u05: Speeltijd

10u05 – 12u00: Les

12u00 – 13u00: Middagpauze

13u00 – 14u40: Les

14u40 – 14u55: Speeltijd

14u55 – 15u45: Les

Op zoek naar bekwame begeleiding voor uw kind?

Zoek niet verder! Leer hier ons team kennen…

0
prachtige leerlingen
0
gemotiveerde medewerkers
0
leerzame schooldagen
0
leuke dingen te doen
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.