Een oase van groen.. daar moet je toch aan MOS doen?!


De Bevertjes zijn MOSsers!  De MOS-werkgroep is de laatste jaren volop in beweging om onze oase van groen verder uit te bouwen.  Een greep uit de ondernomen acties:

  • Dierenpark werd opgericht en geeft nu onderdak aan onze 2 wees-hangbuikvarkentjes Kamiel en Rosie.Maar ook onze kippen, konijntjes en cavia’s voelen zich er ‘kiplekker.  Werken met dieren heeft een mooie meerwaarde op sociaal-emotioneel gebied.  Het is fantastisch om te zien hoe iedereen helpt zorgen voor de dieren.
  • De boompjes van het Beverbos werden dit jaar aangeplant.We dromen van een klein speelbos waarin de kinderen kunnen ravotten, experimenteren, bouwen, .. kortom al doende  op een kindvriendelijke manier leren.
  • Grootse plannen liggen op tafel: de werkgroep kon net stoppen met dromen en dus gaan ze voor een meerjarenplan.Ze namen Donald en Dieter, medewerkers MOS-provincie onder de arm om samen te brainstormen over het plan.  Nu wordt er volop gewerkt aan het dossier om eind dit schooljaar in te dienen.  Als alles goed zit, kunnen we volgend schooljaar overgaan naar het aanleggen van een buitenklas, een voeltuin, …

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.