Lions Knokke Zoute steunen ons: van de ICT-wereld tot het helpen ombouwen van de didactische keuken


Reeds enkele jaren mogen we dankbaar mooie bedragen ontvangen van Lions Club Knokke Zoute. In het verleden werd hiermee een digibord aangekocht op maat van onze kleuters.  Het bord biedt ons heel wat kansen om onze kinderen te blijven stimuleren om telkens weer op ontdekking te gaan.  Nieuwe voorwerpen en nieuwe ICT toepassingen zijn dan ook vaak een groot hulpmiddel voor onze kinderen.

Vorige schooljaar werd de gift gebruikt om de didactische keuken nieuw leven in te blazen. En al zeggen we het zelf: het resultaat is verbluffend mooi!  ’s Morgens en over de middag vormt ‘de Keuken’ een gezellige leraarszaal voor ons team en tijdens de lesuren komen de kids hun kookkunsten tonen.  Wanneer de lekkere geuren zich verspreiden in de gangen.. is het toch wel heel moeilijk om de maagjes niet te laten knorren.

Dit jaar kwam opnieuw het bedrag van €8500 ons toe.  Deze zullen we inzetten op ICT materiaal die specifiek dient voor oogbesturing, communicatie met omgeving via hulpmiddelen.  De emancipatie gedachte van onze kinderen staat hierbij centraal: we proberen ieder kind een stem te geven!  We houden jullie zeker op de hoogte van onze realisaties!

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.